Tjänster

Installation, service, reparation av Mitsubishi värmepumpar

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av värmepump i ditt hem? Vi är experter på Mitsubishi värmepumpar, vi utför reperationer, installation & injusteringar av Mitsubishi pumpar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Våra Tjänster

Då vintrarna i Norden kan bli riktigt kalla är ett värmesystem mycket viktigt för att överleva. Värmepumpar kan vara designade på många olika sätt och hämta värme från ett flertal olika källor och således bygga på olika tekniker. Innan du bestämmer dig för att anlita oss rekommenderar vi att du funderar på vilket alternativ som blir bäst för dig. Känns det knepigt kan vi naturligtvis bistå med vår expertis och hjälpa dig i valet.

Vi på värmepumpar i Göteborg erbjuder alla typer av tjänster för dig som vill installera en värmepump eller laga en redan befintlig. Det innebär således att vi inte bara ser till att du får en värmepump på plats, utan att den också håller måttet och att den fungerar som den ska. Här nedan kan du läsa mer om några av de tjänster som vi erbjuder – allt med ROT-avdrag för dig som privatperson.

Vi strävar efter kundnöjdhet
air conditioner

Service och underhåll

Oavsett vad det är för typ av värmepump som du har eller väljer att installera rekommenderar vi att du utför kontinuerlig service för att säkerställa att du har en så optimal driftsäkerhet som möjligt. Det spelar ingen roll om det är en annan aktör som har installerat värmepumpen sedan tidigare, utan du är fortfarande välkommen att vända dig till oss. Vi ser till att erbjuda den bästa servicen och underhållet och lämnar inte platsen förrän du är 100 % nöjd.

repair

Installation av värmepump

Installation av en värmepump är något som du inte får utföra på egen hand, utan här krävs en certifierad hantverkare med lång erfarenhet och kunskap. Orsaken till detta är helt enkelt för att det finns stora risker för att det blir fel, vilket kan leda till stora problem för dig som husägare. Vi har många års erfarenhet av branschen och stor kunskap om alla olika typer av värmepumpar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med installationen och ser till att allt blir utfört på att korrekt och fackmannamässigt sätt.

air conditioner cooler

Reparation

Även om moderna värmepumpar är mycket tåliga och högkvalitativa kan de uppstå problem eller skador som behöver repareras. Det kan handla om sprickor, men det kan också vara så att värmepumpen lägger av helt och hållet, vilket naturligtvis inte är uppskattat om det sker under de kallare månaderna i Sverige. Även här står vi redo att hjälpa dig. Vi har behöriga och certifierade installatörer som snabbt och effektivt tar reda på problemet och ser till att åtgärda det direkt. Observera att kontinuerligt underhåll och service med oss minskar risken för att större problem kan uppstå.

Småföretagarnas Riksförbund
id02 logo
id02 logo
id02 logo